Uw onderhoudsaanvraag is ontvangen!

Bedankt voor uw onderhoudsaanvraag. We nemen uw aanvraag snel in behandeling.


  Bevestiging via e-mail
U ontvangt een bevestiging van deze onderhoudsaanvraag per e-mail.

  Aanvraag wordt beoordeeld
Na uw aanvraag voor onderhoud beoordelen onze deskundige het probleem en bepalen de volgende stap op basis van de aangeleverde informatie.

  Reactie binnen 1 werkdag
We nemen per e-mail of telefoon contact met u op om een passend voorstel te doen. Dit doen we binnen 1 werkdag!


Veelgestelde vragen


Wanneer u minder zuigkracht voelt kan dit door een verstopping komen in het leidingsysteem of doordat buizen niet goed afsluiten en hierdoor ontstaat er valse lucht. De stofzuigmotor kan ook aan vervanging toe zijn doordat deze versleten is.

Bekijk het volledige antwoord


Ja, het duurt circa 10 minuten. Trek hiervoor het lusje naar het middelpunt van de stofzuiger waardoor het filter los komt. Het lusje vindt u in het midden aan de achterkant van de stofzuiger.

Bekijk het volledige antwoord


Als de stofzuiger niet inschakelt met de schakelaar op het toestel dan is een kapotte motor hiervan de oorzaak. Wanneer de stofzuiger wel inschakelt met de schakelaar op het apparaat maar niet vanaf de slang, dan is de printplaat stuk.

Bekijk het volledige antwoord


U kunt de levensduur van uw stofzuigermotor verlengen met behulp van nieuwe koolborstels. Maar elke situatie is anders en het vervangen van de koolborstels gaat niet altijd succesvol doordat ze verkeerd in slijten.

Bekijk het volledige antwoord


Terug naar de homepage

Heeft u een vraag? Chat met ons! Start een chat