0 item(s) - € 0,00
Er bevinden zich geen items in uw winkelwagen.

Accessoires

Borstels

Borstels

Meest complete aanbod van zuigmonden, kleine borstels en grondige turbo borstels direct uit voorraad voor het centrale stofzuigsysteem.

Te gebruiken op het BEAM Electrolux stofzuigsysteem maar ook andere merken, informeer bij twijfel naar de mogelijkheden.

Alle Borstels

Voorafscheiders

Voorafscheiders

Door de speciale voorafscheider te gebruiken is het ook mogelijk om grofvuil of water op te zuigen. Ideaal om tijdens de bouw of verbouwing te gebruiken.

Alle Voorafscheiders

Overige accessoires

Overige accessoires

Wij leveren een breed scala van innovatieve oplossingen en reinigingsproducten speciaal ontworpen voor het centrale stofzuigsysteem van BEAM Electrolux.

Alle Overige accessoires

Centrale Stofzuigeraccesoires

Beam Electrolux levert naast complete stofzuigsystemen ook losse accessoires. Zo kunt u bijvoorbeeld een voorafscheider gebruiken wat als voordeel heeft dat u ook water en grofvuil kunt opzuigen zonder dat dit schade voor uw stofzuigunit oplevert. Beam heeft ook een divers assortiment aan stofzuigborstels voor verschillende oppervlaktes. Afhankelijk van uw wensen heeft Beam Electrolux voor elke situatie een passen stofzuigerborstel. Daarnaast heeft Beam ook een aantal toepassingen die speciaal ontworpen zijn voor centrale stofzuigsystemen. Zo ook het oprolbare slangensysteem van Vroom. Met deze accessoires kunt u uw centrale stofzuigsysteem finetunen naar uw wensen.