0 item(s) - € 0,00
Er bevinden zich geen items in uw winkelwagen.

Dealer of verkooppunt worden?

Wij ontzorgen, zodat jij kunt ondernemen

Electrolux centraal stofzuigsystemen is altijd op zoek naar échte ondernemers die zich bij ons aan willen sluiten. Op tal van vlakken zoals bestek, calculatie en support staan we klaar om u te ontzorgen. De ideale combinatie!


Landelijke bekendheid in Nederland, België en Luxemburg

Het merk Electrolux is bij velen bekend. Hier kunt u als ondernemer van mee profiteren. We zijn de Benelux importeur van BEAM Electrolux stofzuigsystemen, we opereren als zelfstandige parti en staan los van het grote Electrolux concern. Dit is een bewuste keuze, omdat we vinden dat we ons zo het meest kunnen onderscheiden met flexibele oplossingen en onze hoogwaardige service.

Marketing

We slaan graag de handen in één met onze dealers om een passende marketingcampagne samen te stellen. De content en context worden op maat afgestemd en geleverd. 

Commercieel

Electrolux zorgt ervoor dat de commerciële voorwaarden voor jou als ondernemer zeer aantrekkelijk zijn. Zo kun je vaak een scherpe deal maken die niet alleen goed is voor de klant, maar ook voor jou als ondernemer! Dit is mogelijk vanwege de jaarlijkse hoeveelheid systemen die we verkopen. Daarnaast hebben we ook het meest complete aanbod in de markt met een interessant verdienmodel!

Samenvattend:

• Landelijk (NL, BE, LU) herkenbare merknaam met bewezen resultaat
• Ondersteuning door zowel landelijke marketing als lokale marketing
• Competitieve commerciële voorwaarden
• Meest complete aanbod in de markt direct uit voorraad
• Deskundige en pro-actieve ondersteuning
• De grootste importeur/distributeur van centrale stofzuigsystemen in de Benelux


Wil jij onze nieuwe erkende dealer worden? Wij zijn flexibel en hebben tal van mogelijkheden. Wanneer u onderstaand formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.  

 

    * Verplichte velden

  •