0 item(s) - € 0,00
Er bevinden zich geen items in uw winkelwagen.

Disclaimer

Copyright


De inhoud van deze website, de daarin opgenomen gegevens, media bestanden en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij Beam centraal stofzuigsystemen B.V. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Aansprakelijkheid


Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling en het onderhoud van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan Beam centraal stofzuigsystemen B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Beam centraal stofzuigsystemen B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur van dergelijke fouten.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.