0 item(s) - € 0,00
Er bevinden zich geen items in uw winkelwagen.

Huishoudelijk

Huishoudelijk

Huishoudelijk

De stofzuigunit van BEAM Electrolux voor huishoudelijk gebruik biedt zeer krachtige prestaties. Met keuze uit verschillende stofzuigunits bieden we voor elk type woning de juiste oplossing. Al onze toestellen zijn uitgerust met het zelfreinigende Gore-Tex filter wat goed is voor het behoud van de motor zodat we een lange levensduur kunnen garanderen. Op kwaliteit wordt geen compromis gemaakt bij Electrolux en daarom durven we een garantie te bieden van 5 jaar op al onze stofzuigers.

Terug naar overzicht

Is dit systeem geschikt voor mijn situatie?

Robotstofzuigers & Steelstofzuigers

Robotstofzuigers & Steelstofzuigers

Alle Robotstofzuigers & Steelstofzuigers

Oxygen

Oxygen

Alle Oxygen

Platinum

Platinum
Alle Platinum

Alliance

Alliance
Alle Alliance

Compleet pakket

Compleet pakket

Bespaar op een compleet systeem en koop alles in één keer
Geschikt voor zelf-installatie

Deze pakketten zijn compleet inclusief stofzuigunit, installatiemateriaal en slang- en borstelset. Dit zijn complete pakketten welke we hebben afgestemd op gemiddelde woning types onder verdeeld in Type A, B en C.

Alle Compleet pakket

BEAM Electrolux Stofzuigunits

Beam Electrolux levert al tientallen jaren stofzuigunits van de hoogste kwaliteit. U kunt kiezen uit de Alliance, Platinum of Oxigen uitvoering. De Platinum stofzuigunit is wereldwijd de meest verkochte Beam Electrolux motorunit. Deze stofzuigunit is uitgerust met een krachtige Bypass motor wat altijd zorgt voor optimale zuigkracht. Onze stofzuigunits zijn tevens universeel voor alle centrale stofzuigsystemen. De stof Alle units zijn ook uitgerust met een Gore-Tex filtersysteem  en te gebruiken zonder stofzuigzak wat zorgt voor optimale hygiëne.Dit zelfreinigende Gore-Tex filtersysteem zorgt tevens voor een langere levensduur van uw motorunit.