0 item(s) - € 0,00
Er bevinden zich geen items in uw winkelwagen.

Alliance

Alliance

Alliance
Smart Screen technologie Bedieningspaneel handgreep Quick Clean vacuümaansluiting Press & Release opvangcontainer Zelfreinigend Gore-Tex filter Double-D mondstuk HEPA Filter 3 in 1 schoonmaaksysteem
1“Smart Screen” technologie

Alliance biedt 3 Smart Screen niveaus, Geavanceerd, Intelligent en Eenvoudig, zodat u weet dat de informatie stroomt tussen de handgreep en de stofzuigunit.

2 Bedieningspaneel handgreep

Via het bedieningspaneel op het handgreep, kunt u eenvoudig de hoeveelheid zuigkracht aanpassen en met een druk op de knop, de borstelrol aan of uit zetten.

3 “Quick Clean” stofzuigcontact

Met een druk op de knop opent dit stofzuigcontact. Ideaal om de ruimte waar de stofzuigunit is gemonteerd te reinigen. Zo hoeven er geen extra stofzuigcontacten gemonteerd te worden.

4 “Press & Release” opvangcontainer

Druk op twee tegenovergestelde punten op de opvangcontainer en haal deze naar beneden om te ledigen. Til de bak eenvoudig terug op zijn plaats om deze weer vast te zetten.

5Zelfreinigend Gore-Tex filter

Het exclusief voor Beam Electrolux ontwikkelde filter is gemaakt van het langdurige materiaal Gore-Tex. Deze “Gore” technologie heeft een hoge filtratie, beschermt en verlengd de levensduur van de motor. Dit zelfreinigend filter behoeft geen onderhoud en dient niet verwijderd of schoongemaakt te worden.

6 HEPA Filter

Door het plaatsen van het HEPA filter is er geen uitblaas naar buiten toe meer nodig.

7 “Double-D” mondstuk

Het “double-D” mondstuk verbetert de luchtstroom en de reinigende werking terwijl het de (lucht)ruis uit de slang vermindert.

83 in 1 schoonmaaksysteem

Handig opgeborgen aan de onderkant van de uitschuifbare stang. Het 3-in-1 schoonmaaksysteem transformeert gemakkelijk in een plumeau, spleetzuigmond of een weefsel tool.

1 2 3 4 5 6 7 8

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren