0 item(s) - € 0,00
Er bevinden zich geen items in uw winkelwagen.

Platinum

Platinum

Platinum
Bypass Moto Ergonomische handgreep Zelfreinigend Gore-Tex filter Geluidsdemper Utility Valve Stof opvangcontainer Twist Stalen behuizing
1Bypass Motor

Deze krachtige 5.7 Bypass motor verliest geen zuigkracht en zorgt er jaar na jaar voor dat al het vuil, stof, pollen etc. uit uw huis verwijderd worden.

2Ergonomische handgreep

De “De Luxe” slang is licht van gewicht en voorzien van een ergonomisch ontworpen handgreep. Met de aan/uit schakelaar die zich op de handgreep bevindt, kunt u het stofzuigsysteem bedienen. Vanwege de zachte kunststof coating die de “De Luxe” slang heeft, is deze uiterst vriendelijk voor uw meubels en kozijnen.

3Zelfreinigend Gore-Tex filter

Het exclusief voor Beam Electrolux ontwikkelde filter is gemaakt van het langdurige materiaal Gore-Tex. Deze “Gore” technologie heeft een hoge filtratie, beschermt en verlengd de levensduur van de motor. Dit filter behoeft geen onderhoud en dient niet verwijderd of schoongemaakt te worden.

4Geluidsdemper

Door toepassing van een externe geluidsdemper, in combinatie met de trillingvrije ophangbeugel, wordt het geluid van de motor tot een minimum gereduceerd.

5Utility Valve

Een stofzuigcontact op de stofzuigunit zelf. Zo hoeft er geen extra stofzuigcontact geplaatst te worden in de ruimte waarin de stofzuiger hangt.

6Stof opvangcontainer

Doordat de stof opvangcontainer doorschijnend is, ziet u in een oogopslag of de container geledigd moet worden.

7"Twist lock" opvangcontainer

Door een kleine draaibeweging haalt u de opvangcontainer los van de stofzuiger.

8Stalen behuizing

De behuizing van de stofzuigunit is gemaakt van duurzaam staal, hetgeen een lange levensduur garandeert.

1 2 3 4 5 6 7 8

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren