0 item(s) - € 0,00
Er bevinden zich geen items in uw winkelwagen.

Slangen & Borstels

Borstels & Accessoires

Borstels & Accessoires

Of het nou gaat om het reinigen van harde of zachte vloeren, meubels, trappen of het borstelen van dieren, Beam Electrolux heeft voor elke situatie een passende borstel.

Terug naar overzicht

Alle Borstels & Accessoires

Stofzuigslangen

Stofzuigslangen

Het kenmerkende onderdeel van elk centraal stofzuigsysteem, de lange stofzuigslang. Verkrijgbaar in verschillende varianten en lengtes. Wij van Electrolux bieden het meest diverse assortiment stofzuigslangen direct uit voorraad met lengtes uiteenlopend van 8 tot 15 meter. Stofzuigslangen zonder aan-uitschakelaar op het handvat en luxe slangen met aan-/uitschakelaar op de handgreep.  De stofzuigslangen van Electrolux zijn zeer degelijk doch lichtgewicht en flexibel in gebruik. Maak hieronder een keuze.

Terug naar overzicht

Alle Stofzuigslangen

Slang- & Borstelset

Slang- & Borstelset

Volledige cleaning sets ten behoeve van het BEAM Electrolux centraal stofzuigsysteem. De slangen zijn degelijk doch lichtgewicht en flexibel in gebruik. De stofzuigerslang is verkrijgbaar met en zonder aan-/uitschakelaar op de handgreep in lengtes van 8 tot 15 meter. Elke slang wordt inclusief luxe borstelset geleverd voor het kunnen stofzuigen van alle voorkomende ondergronden.

Terug naar overzicht

Alle Slang- & Borstelset

Slang Systemen

Slang Systemen

Het centraal stofzuigsysteem kent veel handige gadgets welke het gebruiksgemak van het systeem doen vergroten. Stelt u zich voor dat het centrale stofzuigsysteem in een keukenkastje verborgen zit. Niet de stofzuigunit zelf natuurlijk maar wel een stofzuigslang waarmee je snel en eenvoudig het keukenblad mee kunt stofzuigen.

Terug naar overzicht

Alle Slang Systemen

Slang & Borstelsets

Beam Electrolux heeft een aanbod in drie verschillende stofzuigersets. Alle sets zijn compleet uitgerust met stofzuigslang en stofzuigborstel. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor de basic set of de luxe stofzuigerset met aan- en uitschakelaar op de handgreep. U heeft ook de mogelijk om een stofzuigerset aan te schaffen met toerenregelaar op de handgreep. Hiermee kunt u op afstand de zuigkracht van uw centrale stofzuigsysteem beheren. Alle stofzuigerslagen zijn voorzien van een ergonomisch ontwerp zodat ze prettig in de hand liggen. De stofzuigerslangen zijn tevens verkrijgbaar is lengtes variërend van 8 tot 15 meter.