0 item(s) - € 0,00
Er bevinden zich geen items in uw winkelwagen.

Zonder aan/uit schakelaar

Zonder aan/uit schakelaar

Zonder aan/uit schakelaar
comfort handgreep comfort slag Test afbeelding 3 Test afbeelding 4 Test afbeelding 5 Test afbeelding 6 Test afbeelding 7
1Comfort handgreep

Deze standaard handgreep is uitgevoerd in kunststof en heeft geen aan/uit schakelaar. Doormiddel van een schuifje op de handgreep is de luchttoevoer te regelen.

2Lichtgewicht stofzuigerslang

Deze slang is licht van gewicht en is desgewenst inkortbaar.

3Telescopische zuigbuis

De lengte van deze zuigbuis is aan te passen aan ieder individu en biedt een optimaal gebruiksgemak en ultiem comfort.

4Combinatieborstel

Deze verstelbare borstel is geschikt voor zowel gladde oppervlakken als hoogpolig tapijt omdat deze verstelbaar is. Voorzien van wielen die zorgen voor soepele wendbaarheid en een constante afstand van de borstel tot de vloer.

5Parketborstel

Geschikt voor gladde oppervlakken: parket, laminaat, grind, betongietvloer en laagpolig tapijt. De gehele borstel is voorzien van paardenharen en wieltjes die zorgen voor soepele wendbaarheid en een constante afstand van de borstel tot de vloer.

6Meubelborstel

Deze eenvoudig te gebruiken multifunctionele borstel kan met (delicate meubelen) en zonder haren (trap en auto-interieur) ingezet worden.

7Slang ophangbeugel

De metalen slang ophangbeugel is eenvoudig te bevestigen in bijvoorbeeld (meter)kast en biedt opbergruimte aan zowel de stofzuigerslang als diverse borstels.

1 2 3 4 5 6 7

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren