0 item(s) - € 0,00
Er bevinden zich geen items in uw winkelwagen.

Retraflex opzuigbaar slangsysteem

Retraflex opzuigbaar slangsysteem

Retraflex opzuigbaar slangsysteem

NIEUW - Het innovatieve systeem van Retraflex maakt stofzuigen toegankelijker dan ooit tevoren. De stofzuigslangen welke verborgen zitten in de muren zijn op elk moment binnen hand bereik om zo gemakkelijk en snel de woning te stofzuigen. De lange stofzuigslang welke het centrale stofzuigsysteem kenmerkt hoeft niet langer mee gesleept te worden van punt naar punt. Ben je klaar met stofzuigen dan verdwijnt de slang weer net zo gemakkelijk terug in de muur. Terug naar overzicht

Retraflex stofzuigslang Open stofzuigcontact Retraflex Retraflex inbouwdoos met stofzuigcontact Stofzuigend vrouwtje met Retraflex
1Retraflex opzuigbare stofzuigslang

De stofzuigslang die verstoppertje speelt, zo kun je de nieuwe oplossing van Retraflex noemen. Dit is de laatste innovatieve ontwikkeling op het gebied van centrale stofzuigsystemen.

2Gebruiksgemak

Om de stofzuigslang te voor schijn te halen open je het chique vormgegeven stofzuigcontact. De stofzuigslang is nu gemakkelijk naar buiten te trekken. Wanneer je de gewenste lengte stofzuigslang naar buiten hebt getrokken trek je de schakelaar naar je toe.

3Eenvoudig te installeren

De inbouwdoos en stofzuigcontact van het Retraflex Slang Systeem zijn op de zelfde wijze te installeren als reguliere stofzuigcontacten.

4Toegankelijker dan ooit te voren

Snel stofzuigen? Check!
Conformtabel stofzuigen? Check!
Snel opruimen na het stofzuigen? Check!
Ruimtebesparend? Ja zeker!

1 2 3 4

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren