0 item(s) - € 0,00
Er bevinden zich geen items in uw winkelwagen.

Stofzuigcontacten

Stofzuigcontacten

Stofzuigcontacten

De stofzuigcontacten van het centrale afzuigsysteem vind je vaak terug door de gehele woning. In feite zijn het de uithangborden van het systeem, we kunnen daarom wel zeggen dat het belangrijk is dat de stofzuigcontacten op gaan in de omgeving. Een strak en chique design is daarom zeer wenselijk. Keuze uit verschillende kleuren, afwerkingen en materialen is hierbij zeer prettig. Daarom bieden we bij BEAM Electrolux Benelux een breed scala aan stofzuigcontacten die ofwel in de muur of vloer geïnstalleerdkunnen worden.

Alle stofzuigcontacten

Alle stofzuigcontacten

Vanwege het feit dat de wens en de situatie veel kunnen verschillen biedt BEAM Electrolux Benelux een breed scala aan stofzuigcontacten. Zo zijn er wand contactdozen maar ook aansluitpunten die in de vloer geïnstalleerd worden. Hierbij is keuze uit kunststof stofzuigcontacten maar ook metalen en zelfs roestvrijstalen contacten welke ideaal geschikt zijn voor buitenshuis gebruik.

Terug naar overzicht

Alle Alle stofzuigcontacten

Retraflex

Retraflex
NIEUW - Het innovatieve Retraflex systeem maakt stofzuigen toegankelijker dan ooit tevoren. Het Retraflex systeem herbergt achter elk stofzuigcontact een stofzuigslang zodat er op elk moment snel en gemakkelijk stof gezogen kan worden. De lange stofzuigslang hoeft hierdoor niet langer mee gesleept te worden van punt naar punt. Ben je klaar met stofzuigen dan verdwijnt de slang weer net zo gemakkelijk terug in de muur.

Terug naar overzicht

Alle Retraflex

Plintafzuiger

Plintafzuiger
Laat kruimels en stof in één veeg verdwijnen. De plintzuiger is een afzuigpunt verscholen in de plint van je keuken. Zuig gemakkelijk en snel stof en vuil op door deze direct voor de zuigmond te plaatsen, dit met behulp van bijvoorbeeld een kleine veger of met je voeten.

Terug naar overzicht

Alle Plintafzuiger

Beam Electrolux Stofzuigcontacten

Beam Electrolux levert verschillende soorten stofcontacten. U kunt kiezen tussen muurcontacten, vloercontacten en diversie opbouw stukjes. De stofcontacten in de muur kunt u matchen met ander schakelmateriaal in uw woning. De tussenraampjes komen onder andere overeen met schakelmateriaal van de merken Berker, Niko en Jung. Op die manier zijn de stofcontacten perfect in combinatie met uw stopcontacten. U heeft ook de keuze om te kiezen voor muurcontacten of vloercontacten. De vloercontacten zijn extra vlak zodat deze naadloos in lijn liggen met uw vloer. U heeft ook de mogelijkheid om opzetstukjes te gebruiken en om stofzuigcontacten in lades, plinten of kasten weg te werken. Met de stofcontacten van Beam Electrolux kunt precies de aansluiting kiezen die voor u het prettigst is.