0 item(s) - € 0,00
Er bevinden zich geen items in uw winkelwagen.

Alle stofzuigcontacten

Alle stofzuigcontacten

Alle stofzuigcontacten

Vanwege het feit dat de wens en de situatie veel kunnen verschillen biedt BEAM Electrolux Benelux een breed scala aan stofzuigcontacten. Zo zijn er wand contactdozen maar ook aansluitpunten die in de vloer geïnstalleerd worden. Hierbij is keuze uit kunststof stofzuigcontacten maar ook metalen en zelfs roestvrijstalen contacten welke ideaal geschikt zijn voor buitenshuis gebruik.

Terug naar overzicht

Eurostyle stofzuigcontacten Varius stofzuigcontacten Design stofzuigcontacten BTicino stofzuigcontacten Vloer stofzuigcontacten
1Eurostyle stofzuigcontacten

Al menig jaar behoort het Eurostyle stofzuigcontact tot het meest gekozen stofzuigcontact voor het centrale stofzuigsysteem in Nederland en België. Vanwege het strakke design gaat het aansluitpunt eenvoudig op in de omgeving. Zowel verkrijgbaar in kunststof en metaal in verschillende kleuren.

Zie Eurostyle selectie

2Varius stofzuigcontacten

Met het Varius stofzuigcontact kan het design van uw centrale stofzuigsysteem naadloos worden afgestemd op het gekozen schakelmateriaal. De unieke Varius oplossing biedt talloze afwerkingen in verschillende kleuren.

Zie Varius selectie

3Design RVS stofzuigcontacten

Het zeer veelzijdige Design stofzuigcontact van RVS is geschikt voor muur en vloer toepassingen. Tevens kan het contact buitenshuis worden geplaatst. Dit strak vormgegeven aansluitpunt is verkrijgbaar in blank roestvrijstaal maar ook in verschillende gelakte versies.

Zie Design RVS selectie

4BTicino stofzuigcontacten

De originele inbouwdozen en stofzuigcontacten van het schakelmateriaal merk BTicino zijn exclusief en direct uit voorraad verkrijgbaar bij BEAM Electrolux Benelux. De reeks die ondersteund wordt is de Living Light serie. Het contact is volledig naar wens af te werken middels de afzonderlijk verkrijgbare afdekramen. Zie BTicino selectie

5Overige muur en vloer stofzuigcontacten

Graag een opbouw aansluitpunt toevoegen aan uw centrale stofzuigsysteem of oude stofzuigcontacten vervangen? Veel van deze contacten passen ook op systemen van merken zoals Hanson, Snoek, Astrovac, Elek Trends, Cleanmaster, Disan, Tubo, Aertecnica, Duovac en Easyflo.

Zie overige stofzuigcontacten

1 2 3 4 5

Artikelen 1 tot 12 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren