0 item(s) - € 0,00
Er bevinden zich geen items in uw winkelwagen.

Varius stofzuigcontacten

Varius stofzuigcontacten

Varius stofzuigcontacten
Met het Varius stofzuigcontact kan het design van uw centrale stofzuigsysteem naadloos worden afgestemd op het gekozen schakelmateriaal. De unieke Varius oplossing biedt talloze afwerkingen in verschillende kleuren.

Terug naar overzicht

Varius stofzuigcontacten Varius inbouwdoos met korte bocht Varius stofzuigcontact universeel Varius tussenraam berker Varius afgemonteerd
1Afwerking met schakelmateriaal

Het Varius stofzuigcontact is te gebruiken met diversen merken en series schakelmateriaal. o.a. Niko, Jung en Berker by Hager. Voor elke situatie een passend design!

2Varius inbouwdoos

Het Varius stofzuigcontact bestaat in totaal uit 4 onderdelen. Te beginnen met de inbouwdoos inclusief korte 90° bocht. Voor het aflsuiten van het leidingsysteem tijdens stucwerken wordt een handige stucdeksel meegeleverd zodat de inbouwdoos is af te sluiten. Middels de openingen die zowel links als rechts aanwezig zijn is de vereiste stuurstroomdraad zeer eenvoudig aan te brengen.

3Varius stofzuigcontact universeel

Na de Varius inbouwdoos volgt het universele Varius stofzuigcontact. Deze gepattenteerde oplossing is in de Benelux exclusief verkrijgbaar bij BEAM Electrolux. Het Varius universele stofzuigcontact biedt de mogelijkheid te kiezen voor een afwerking van verschillende merken schakelmateriaal. Het Varius contact wordt enkelvoudig uitgevoerd en wordt dus niet in een meervoudig raam geplaatst.

4Varius tussenraam

U heeft voor de afwerking van het Varius stofzuigcontact de keuze uit 3 verschillende schakelmateriaal merken. Namelijk Niko, Jung en Berker by Hager. Kies het juiste tussenraam voor de afwerking van uw Varius stofzuigcontact en klik deze vast op het universele Varius stofzuigcontact.

5Varius schakelmateriaal afwerking

Het Varius stofzuigcontact is nu volledig voorbereid op de afwerking met het schakelmateriaal. Bestel bij uw huidige schakelmateriaal leverancier een éénvoudige afdekraam en waar nodig een blindplaat om het Varius stofzuigcontact compleet te maken. Deze zijn gemakkelijk op het Varius tussenraam te klikken.

1 2 3 4 5

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren