0 item(s) - € 0,00
Er bevinden zich geen items in uw winkelwagen.

Retraflex

Retraflex

Retraflex
NIEUW - Het innovatieve Retraflex systeem maakt stofzuigen toegankelijker dan ooit tevoren. Het Retraflex systeem herbergt achter elk stofzuigcontact een stofzuigslang zodat er op elk moment snel en gemakkelijk stof gezogen kan worden. De lange stofzuigslang hoeft hierdoor niet langer mee gesleept te worden van punt naar punt. Ben je klaar met stofzuigen dan verdwijnt de slang weer net zo gemakkelijk terug in de muur.

Terug naar overzicht

Retraflex stofzuigcontact Open stofzuigcontact Retraflex Retraflex inbouwdoos met stofzuigcontact Stofzuigend vrouwtje met Retraflex
Toegankelijker dan ooit tevoren!

Om de stofzuigslang te gebruiken open je het chique vormgegeven stofzuigcontact. De stofzuigslang is nu gemakkelijk naar buiten te trekken. Wanneer je de gewenste lengte stofzuigslang naar buiten hebt getrokken trek je de beugel naar je toe.

2Gebruiksgemak

Om de stofzuigslang te voor schijn te halen open je het chique vormgegeven stofzuigcontact. De stofzuigslang is nu gemakkelijk naar buiten te trekken. Wanneer je de gewenste lengte stofzuigslang naar buiten hebt getrokken trek je de schakelaar naar je toe.

3Eenvoudig te installeren

De inbouwdoos en stofzuigcontact van het Retraflex Slang Systeem zijn op de zelfde wijze te installeren als reguliere stofzuigcontacten.

4Toegankelijker dan ooit te voren

Snel stofzuigen? Check!
Conformtabel stofzuigen? Check!
Snel opruimen na het stofzuigen? Check!
Ruimtebesparend? Ja zeker!

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren