0 item(s) - € 0,00
Er bevinden zich geen items in uw winkelwagen.

Waarom BEAM Electrolux de betere keuze is

Kwaliteit zonder middenweg

Bij Electrolux weten ze inmiddels meer dan al te goed hoe je een stofzuiger maakt. Ze zijn dan ook wereldmarktleider op dit gebied, zowel voor reguliere stofzuigers als voor centrale stofzuigsystemen. Door jaren van ontwikkeling en ervaring weten we zelfs nog beter hoe een stofzuiger niet te maken. En met een visie waarbij alleen het allerbeste goed genoeg is kunnen we er voor zorgen dat onze stofzuigunits als de meest betrouwbare worden ervaren.

We zijn bij het eind begonnen, wat zijn de behoefte en wensen van onze gebruikers? Drie pijlers staken er met kop en schouders boven uit.

BEAM Electrolux - Zuigkracht, onderhoudsvrij, betrouwbaar

 


Eindeloze zuigkracht

Je nooit zorgen hoeven te maken of je wel alles hebt opgezogen, wie wil dit nu niet. De ongekende zuigkracht van een BEAM Electrolux centraal stofzuigsysteem is niet vergelijkbaar met reguliere sledestofzuigers zoals die van Miele, Siemens, Dyson, etc. Het antwoord op de vraag hoe dit mogelijk is, is relatief simpel. De krachtbron van een centraal stofzuigsysteem is namelijk niet mobiel en wordt bijvoorbeeld in de garage of kelder vast opgesteld. Dit geeft Electrolux als fabrikant de mogelijkheid grotere en krachtigere stofzuigermotoren toe te passen zodat je als gebruiker nooit te kort komt. Meerdere keren over dat vervelende stukje stof manoeuvreren alvorens het zich gewonnen geeft is daarmee verleden tijd.

Hoe selecteer je nu voor jouw situatie het geschikte toestel? Gebruik hiervoor onze handige Keuzehulp.


BEAM Electrolux verkooppunten


+  1 op de 3 stofzuigsystemen welke wereldwijd jaarlijks verkocht worden is van het merk BEAM Electrolux.


+  Onderdelen voor toestellen zijn doorgaans direct uit voorraad leverbaar, zelfs voor toestellen die 15 jaar en ouder zijn.


+  Een schoon leef klimaat wordt gegarandeerd met een centraal stofzuigsysteem van BEAM Electrolux.
BEAM Electrolux zelfreinigend filterOnderhoudsvrij betekend geen vuile klusjes

Het zakloos stofzuigen heeft de afgelopen jaren bij reguliere stofzuigers zijn intrede gemaakt. Maar wist je dat de centrale stofzuigunits van BEAM Electrolux al reeds 40+ jaar zonder stofzuigerzakken werken? Eigenlijk hebben we nooit anders gemaakt. Wanneer je gebruik maakt van stofzuigerzakken of filters sta je regelmatig in de pitstraat om je stofzuiger te onderhouden. Door ons unieke zelfreinigende filter kan je zorgeloos stofzuigen en creëren we behoud van zuigkracht op elk moment. Daarbij gebruiken we GORE-TEX® technologie om het filter bestendig te maken tegen de elementen waarmee het te maken krijgt op lange termijn.

Het opgezogen stof eindigt in een grote opvangbak onderin de stofzuigunit. Op elk ogenblik kun je gemakkelijk zien hoe vol deze is. Uit ervaring kunnen we zeggen dat een gemiddeld huishouden de opvangbak circa 2-3x per jaar doet ledigen.

 


Betrouwbaar door dik en dun

Als het op schoonmaken in het huishouden aan komt wil je kunnen vertrouwen op je stofzuiger. Het moet gewoon werken, keer op keer op keer. Met die gedachte gaan we al geruime tijd te werk bij het ontwikkelen en samenstellen van onze producten. Dit resulteert in zeer degelijke oplossingen waarbij kwaliteit en eenvoudigheid centraal staan.

Het idee is, wat er niet aan zit kan niet kapot en wat goed is is goed. De samenstelling van onze stofzuigers is dan ook nagenoeg ongewijzigd gebleven in de afgelopen 40+ jaar. Maar we zitten niet stil, we blijven de puntjes op de I zetten door kleine verbeteringen aan te brengen zoals transparante opvangbakken en interne geluiddemping. Want alleen het allerbeste is goed genoeg.