Alle mogelijkheden van een centraal stofzuiger systeem

Na vele jaren van leren en succes weet BEAM als geen ander waar een goed centraal stofzuiger systeem aan moet voldoen. Bij het ontwikkelen van onze stofzuigers staan altijd drie punten centraal, namelijk betrouwbaarheid, zuigkracht en onderhoudsvrij. Hierdoor zorgen wij ervoor dat onze stofzuiger systemen altijd als beste worden ervaren. Door de verschillende soorten stofzuigers die wij u te bieden hebben zal er altijd een geschikt zijn voor jou. Of je nu een stofzuiger systeem wil voor professioneel gebruik, industrieel of particulier wij zijn van alle markten thuis!

Centraal stofzuiger systeem voor professioneel gebruik

Onze centraal stofzuiger systemen kunnen binnen elke professionele toepassing geïnstalleerd worden. Samen met jou zullen we een stofzuiger systeem uitkiezen die het beste geschikt is voor jouw bedrijf. Zo hebben wij onze systemen al geïnstalleerd bij een ambulancepost en een dierenkliniek. Daarnaast beschikken de professionele stofzuigers over een onderhoudsvrije zijkanaal ventilatoren met lange levensduur. Ook kan optioneel de grote opvangbak met een zelfreinigend filtersysteem worden voorzien waardoor de zuigkracht gewaarborgd blijft. Zo zal de stofzuiger ook bij intensief gebruik optimaal blijven functioneren.

Thuis gebruik maken van een centraal stofzuiger systeem

BEAM levert door een centraal stofzuiger systeem haar bijdrage aan de leefbaarheid van jouw huis. Doordat onze stofzuigers genadeloos afrekenen met stof en vuil ben je op elk moment verzekerd van een schone binnen lucht. Door het principe van het stofzuiger systeem is de stof ook echt weg en circuleert het niet meer rond in uw leefruimte. Ook vervelende geurtjes van bijvoorbeeld een huisdier worden niet door de ruimte verspreid. Dit resulteert in frisse en hygiënische lucht, dus het is ook nog eens beter voor uw gezondheid. 

Mini centraal stofzuiger systeem

Op zoek naar een stofzuiger met de flexibiliteit van een kruimeldief in combinatie met een uittrekbare stofzuigslang? Dan is het mini centraal stofzuiger systeem van Beflexx de ideale oplossing voor jou. Deze stofzuiger blinkt uit in het af en toe snel opzuigen van het vuil. Doordat de stofzuiger niet groter is dan een gemiddelde schoenendoos neem hij niet veel ruimte in beslag en is hij gemakkelijk te installeren onder een bank of bed. Zoals bijvoorbeeld in jouw kamper, vrachtwagen of boot.

Een stofzuiger systeem geschikt voor elke industrie

Speciaal voor de industriële sector heeft BEAM, naast een centraal stofzuiger systeem, ook mobiele stofzuigers ontworpen. Deze zijn makkelijk verrijdbaar en daardoor kan er goed een schone werkvloer gewaarborgd worden. Per branche zijn de wensen vaak zeer uiteenlopend, daarom bekijken we ieder vraagstuk afzonderlijk en voorzien we in kundig advies op het gebied van zuigkracht en efficiëntie. Of het gene wat je moet opzuigen nu stof is, vloeistof of andere materialen onze stofzuigoplossingen bieden de betrouwbaarheid en zuigkracht die je zoekt.

Hulp nodig bij het bepalen van het juiste stofzuiger systeem? Contact ons Zelf berekenen