Blog

Blijf op de hoogte van al het stofzuiger nieuws via de BEAM blog! Hier vind je uitgebreide verhalen over het gebruik, de voordelen en ervaringen van een centraal stofzuigsysteem. Maar ook kijken we naar andere opkomende stofzuigoplossingen zoals de robotstofzuiger en snoerloze steelstofzuigers.

Retraflex, hoe werkt dat precies?

Een schoon huis willen we allemaal. Liefst zo snel en gemakkelijk mogelijk. Met het Retraflex stofzuigersysteem wordt stofzuigen een stuk eenvoudiger.

Lees meer
Algemeen / Installatie / Producten / Tips / Uitgelicht
Het installatiegemak van een centraal stofzuigsysteem

Stofzuigen wordt nog gemakkelijker met een centraal stofzuigsysteem in huis. Nooit meer sjouwen met een losse stofzuiger, geen te kort snoer meer en stofzuigerzakken worden overbodig. Ga je binnenkort verhuizen of verbouwen? Het installeren ervan is eenvoudig.

Lees meer
Algemeen / Installatie / Tips / Uitgelicht
Wat zijn de prijzen van een centraal stofzuigsysteem?

De kosten van een centraal stofzuigsysteem hangt af van verschillende factoren. Bekijk hier hoe deze kosten zijn opgebouwd inclusief voorbeeldprijzen.

Lees meer
Algemeen
Alle mogelijkheden van een centraal stofzuiger systeem

Een centraal stofzuiger systeem kan gebruikt worden voor professioneel gebruik, maar ook voor industrieel en particulier. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Lees meer
Algemeen
Helpt een stofzuigsysteem bij een stofallergie?

Huisstofmijt is een minuscuul beestje en bevindt zich in elk huishouden en veroorzaakt vervelende klachten bij mensen die er allergisch voor zijn. Je komt nooit helemaal van huisstofmijt af maar kunt klachten en schuilplaatsen van het beestje zoveel mogelijk terug dringen. We vertellen je meer hoe het centraal stofzuigsysteem hierbij helpt.

Lees meer
Algemeen