Blog

Blijf op de hoogte van al het stofzuiger nieuws via de BEAM blog! Hier vind je uitgebreide verhalen over het gebruik, de voordelen en ervaringen van een centraal stofzuigsysteem. Maar ook kijken we naar andere opkomende stofzuigoplossingen zoals de robotstofzuiger en snoerloze steelstofzuigers.

Wat zijn de prijzen van een centraal stofzuigsysteem?

De kosten van een centraal stofzuigsysteem hangt af van verschillende factoren. Bekijk hier hoe deze kosten zijn opgebouwd inclusief voorbeeldprijzen.

Lees meer
Algemeen
Alle mogelijkheden van een centraal stofzuiger systeem

Een centraal stofzuiger systeem kan gebruikt worden voor professioneel gebruik, maar ook voor industrieel en particulier. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Lees meer
Algemeen
Helpt een stofzuigsysteem bij een stofallergie?

Huisstofmijt is een minuscuul beestje en bevindt zich in elk huishouden en veroorzaakt vervelende klachten bij mensen die er allergisch voor zijn. Je komt nooit helemaal van huisstofmijt af maar kunt klachten en schuilplaatsen van het beestje zoveel mogelijk terug dringen. We vertellen je meer hoe het centraal stofzuigsysteem hierbij helpt.

Lees meer
Algemeen
7 redenen waarom je een centraal stofzuigsysteem in huis fijn zult vinden

Of je nu in de ontwerpfase bent voor het bouwen van een nieuw huis of op zoek bent naar manieren om je huidige woning te upgraden, het installeren van een centraal stofzuigsysteem zou bovenaan je verlanglijst moeten staan!

Lees meer
Algemeen