Bezorging

Verzendmethode Levertermijn Verzendkosten
Standaard levering 1-2 werkdagen Gratis*
Avond levering tussen 18:00 - 21:00 uur 1-2 werkdagen Gratis*
Levering in DHL ServicePoint 1-2 werkdagen Gratis*

* Gratis bezorging bij bestellingen vanaf 75,- excl. btw.
Onder de 75,- betaalt u € 6,95 excl. btw verzendkosten.

* Wij bezorgen in de volgende landen: Nederland, België, Duitsland en Luxemburg

Voor overige landen kunnen er extra verzendkosten en/of import kosten in rekening gebracht worden.

Levertijden

Indien een product op voorraad is en u heeft voor 15:00 uur besteld, dan ontvangt u het product de volgende werkdag in huis. Dit kan uitlopen tot uiterlijk de dag erna, dit komt omdat bezorgdiensten 96% afleverscore aanhouden voor hun afleveringen. Over het algemeen wordt er op zaterdag en op zondag niet bezorgd en ook niet verzonden. Dus als u een bestelling afrondt op zaterdag of zondag, dan ontvangt u de bestelling op zijn vroegst op dinsdag.

Volgen van uw bestelling

Uw bestelling wordt altijd stevig verpakt verzonden. Na uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met daarin een track and trace code en link. Met deze code kunt u het verzendtraject van uw zending op de voet volgen.

Uw zending is pas actief te volgen, zodra uw bestelling door de bezorgdienst in behandeling is genomen. Het kan dus zijn dat uw bestelling pas ‘s avonds of de volgende werkdag te traceren is. Wanneer uw bestelling 48 uur na plaatsing nog steeds niet te volgen is en u heeft uw bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Afhalen?

Uw bestelling ophalen wanneer het u uitkomt van Maandag tm Vrijdag? Geen probleem, bekijk hier onze afhaal mogelijkheden.