Schone lucht is noodzakelijk

Op deze pagina geven we een uitgebreid antwoord op de vraag…

Hoe draagt een centraal stofzuigsysteem bij aan een schoon leefklimaat?

De mens is kwetsbaar. We worden bloot gesteld aan allerlei elementen die een negatief effect hebben op onze gezondheid. In een goed huis wil je tot rust komen, je vertrouwd voelen en de mogelijkheid hebben je zelf te ontwikkelen. Je druk maken over de zuiverheid  van je woning helpt daar niet bij. BEAM Electrolux levert met het centrale stofzuiger systeem haar bijdrage aan de leefbaarheid van jouw woning.

Hoe maken we dit waar?

Door onze bijdrage zo effectief mogelijk te maken welke genadeloos afrekent met stof en vuil ben je op elk moment verzekerd van schone binnen lucht. Het principe van het centraal stofzuigsysteem is vrij simpel, weg is weg. Door een gesloten systeem zorgen we ervoor dat opgezogen stof niet terug de leefruimte wordt in geblazen. Dit gebeurt doorgaans wel bij normale stofzuigers waardoor je zeer tegenstrijdig bezig bent. Een leefruimte waarbij stof steeds rondcirculeert is zeer nadelig voor je luchtwegen.

Het zal allemaal wel meevallen, die hoeveelheid stof in mijn woning...

Nou dat is niet helemaal waar, ga maar eens voor jezelf na op welke plaatsen je zoal een laagje stof aantreft. Denk bijvoorbeeld aan je TV, raamkozijnen, vensterbanken, gordijnen, etc. Dit is allemaal ten gevolge van rond circulerend stof en vuil. Volledig verhelpen doe je dit niet, daar zijn we het over eens. Je kan het daarentegen wel verminderen.

Zoals eerder gezegd is een centraal stofzuigsysteem een gesloten systeem waaraan stof niet kan ontsnappen. Dit is mogelijk doordat de krachtbron staat opgesteld in bijvoorbeeld een garage, kelder of zolder. Doordat de stofzuiger vast wordt opgesteld hebben we de mogelijkheid om de lucht die door het toestel wordt uitgeblazen te bundelen. Via een leiding brengen we deze lucht, welke vermengd is met fijnstof, geheel buiten de woning. Kijk hieronder voor een schematische schema.

Middels deze gesloten opstelling is het centraal stofzuigsysteem dé ideale oplossing voor mensen met een allergie voor huisdieren, pollen of huisstofmijt. Door het centraal stofzuigsysteem wordt je leefomgeving stofvrij en het draagt aldus bij aan een frisse en hygiënische leefruimte. Ook vervelende geurtjes van bijvoorbeeld huisdieren worden niet door de woning verspreid zoals dat wel het geval is bij een normale stofzuiger. Zo vallen we terug op het principe, weg is weg. Geurtjes worden naar buiten geblazen terwijl het opgezogen stof netjes wordt opgevangen in de opvangbak onder de centrale stofzuigunit.

Het centraal stofzuigsysteem van BEAM was voor mij de uitkomst met mijn allergieën.

Weten wat een centraal stofzuigsysteem u gaat kosten? Direct berekenen Vraag een offerte aan

Waarom BEAM?

Klantbeoordelingen

Gemiddeld een 9.2 over 437 beoordelingen Feedback Company

Heeft u een vraag? Chat met ons! Start een chat