Verkooppunt worden

BEAM is altijd op zoek naar échte ondernemers die ons merk en producten vertegenwoordigen wil. Op tal van vlakken zoals bestek, calculatie en support staan we klaar om u te ontzorgen. De ideale combinatie!

Landelijke bekendheid in Nederland en België
Het merk BEAM Electrolux is bij velen bekend. Hier kunt u als ondernemer van mee profiteren. Wij van Stofzuigers.com zijn de exclusief importeur voor de Benelux. We opereren als zelfstandige partij zodat we ons kunnen onderscheiden met flexibele oplossingen en onze hoogwaardige service.

Marketing
We slaan graag de handen in één met onze dealers om een passende marketingcampagne samen te stellen. De content en context worden op maat afgestemd en geleverd.

Wij ontzorgen, zodat u kunt ondernemen

Commercieel
BEAM zorgt ervoor dat de commerciële voorwaarden voor jou als ondernemer zeer aantrekkelijk zijn. Zo kun je vaak een scherpe deal maken die niet alleen goed is voor de klant, maar ook voor jou als ondernemer. Dit is mogelijk vanwege de jaarlijkse hoeveelheid systemen die we verkopen. Daarnaast hebben we ook het meest complete aanbod in de markt met een interessant verdienmodel.

Samenvattend

  • Landelijk herkenbare merknaam met bewezen resultaat
  • Ondersteuning door zowel landelijke marketing als lokale marketing
  • Competitieve commerciële voorwaarden
  • Meest complete aanbod in de markt en direct uit voorraad
  • Deskundige en pro-actieve ondersteuning
  • De grootste importeur/distributeur van centrale stofzuigsystemen in de Benelux

 

Referenties

Showroom bezoeken Meer informatie Afspraak maken
Heeft u een vraag? Chat met ons! Start een chat